Меню Затваряне

Общи условия за използване на сайта

Данни за фирмата:
Наименование: Технокомп ЕООД

ЕИК: 115135670

Седалище и адрес на управление: гр.Пловдив , ул. Пловдив ЮГ № 382К вх.Б ет.2

Адрес за кореспонденция: гр.Пловдив , ул. Пловдив ЮГ № 382К вх.Б ет.2

Телефон: 0895 434 191

E-mail адрес: itservices-bg@gma.bg

Уебсайт: https://itservices-bg.net

Условия на ползване на сайта
Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в уеб сайта, са собственост на Технокомп ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Технокомп ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на уеб сайта и си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от уеб сайта е разрешено в случай, че е посочено името му като източник на информацията и има линк към съответната страница, на която тя се намира.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия.

Относно политиката на Технокомп ЕООД за защита на личните данни, можете да се запознаете на страницата Политика на поверителност.

Всеки посетител на уеб сайта https://itservices-bg.net, се съгласява с Общите условия за използване на сайта.

Предлагани услуги
В уеб сайта https://itservices-bg.net/ се предлагат ИТ и уеб услуги за цялостно развитие и поддръжка на бизнеса, относно ИТ системи, мрежи, сървъри и уеб представяне в интернет:

  • изграждане на компютърни мрежи;
  • администриране на сървъри;
  • компютърен сервиз и абонаментна поддръжка;
  • изработка на уеб сайтове;

Цени в уеб сайта
Всички цени в уеб сайта са без включен ДДС. Всички конкретни цени за нашите услуги подлежат на промяна от страна на Технокомп ЕООД и не е необходимо предварително известяване на потребителите на сайта.

Ако имате някакви въпроси или коментари относно Общите условия за използване на сайта, моля свържете се с нас на e-mail: itservices-bg@gma.bg

Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите – https://kzp.bg/

Комисия за защита на конкуренцията – https://www.cpc.bg/

Комисия за защита на личните данни – https://www.cpdp.bg/