Меню Затваряне

Видеонаблюдение

Гарантирането на сигурността е от първостепенно значение за всеки човек, за неговия дом и за бизнеса му, без значение дали става дума за офиси, търговски помещения или складове. Освен сигурността, осигуряването на контрол върху тези помещения е сред важните фактори за бизнес успех. Екипът на Технокомп може да предложи работещи и достъпни решения за видеоконтрол и наблюдение, съобразени с индивидуалните изисквания и нужди на всеки клиент.

Използвайки система за видеонаблюдение и контрол ще можете в реално време да следите случващото се в търговските и офис обекти, както и да преглеждате записи назад във времето. Всяка система може да работи и да се достъпва през интернет, локалната мрежа или чрез мобилен телефон. Където и да се намирате ще имате непрекъснат визуален достъп, защо не и записващ звук в защитавания обект.

Нашите консултанти могат да предложат на клиентите ни пълен комплект от устройства, които записват звук и картина чрез цифрови устройства или компютър с контролер. Всяка система може да съхранява информация и да управлява различен брой камери, според техническите си характеристики и нуждите на наблюдавания обект.